Menu

Gastronomisch maandmenu

€ 45 voor 3 gangen
€ 57 voor 4 gangen
€ 69 voor 5 gangen

Haspengouwmenu

Menu Juli 2020

Voorgerecht

Tartaar van Blond Aquitaine uit Borgloon aangemaakt met pittige basis – dragon – rettich – gefruite kappertjes – oost indische kers

Tussengerecht

Rode mul – erwten – groene asperge – lardo – spekschuim – vadouvan – venkel

Hoofdgerecht

Hoevekip ( filet en kroketje) – wortel crème – wortel rondjes – wortel chips – worteltje op de barbecue

Of

Visalternatief

Dessert 1 ( enkel bij 5-gangen menu)

Chocolade mousse – krokant van chocolade – crumble chocolade – vanille – ijs

Dessert 2:

Mango mousse – salsa van mango – espuma van yoghurt – crumble amandel – basilicum yoghurt ijs

  • Januari
  • Voorgerecht
  • Sint-Jacobsvruchten

    Met salade van bulgur en aardpeer

  • Tussengerechten
  • Schelvis met prei à la crème

    Met waterkers en Noordzeegarnaaltjes

  • Carpaccio van Blond D’Aqiutaine

    Met mosterdsla en truffelmayonaise

  • Hoofdgerechten
  • Filet pure

    Met kroketje van ibérico met savooikool, spek en schorseneer

  • Of vis van de dag

  • Dessert
  • Verloren brood

    Met dulce leche en banaan

  • Februari
  • Voorgerecht
  • Gravlax van zalm

    Met citrus, koolrabi, zuurdesem en furikake

  • Tussengerechten
  • Zeebaarsfilet

    Met gepofte kappertjes en spinazie

  • Gebraiseerde varkenswang

    Met smaken van sjalot

  • Hoofdgerechten
  • Mechelse koekoek

    Met structuren van bloemkool en rozemarijnaardappeltjes

  • Of vis van de dag

  • Dessert
  • Landschapje van Amarena kersen

    Met mascarpone en chocolade

Openingsuren

Vrijdag – Zaterdag: 11u30 tot 20u
Zondag: 10u tot 17u
Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag gesloten

Stationsplein 8
3840 Borgloon

Tel: 0476 09 91 22

Facebook Phone Mail
© Copyright - De Smaakfabriek | BTW: 0721 922 104 | RestoFactory